Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitimin Nedenli Önemli Olduğunun Bilinci ile Çocuklarımızı İlköğretime ve Hayata Hazır, Kendini İfade Edebilen, Araştırarak Öğrenen, Paylaşımcı, Hayatın Getirdiği Değişikliklere Uyum Sağlayabilen, Özgüveni Gelişmiş Bireyler Yetiştirmeyi Amaçlıyoruz.

Misyon: T.C. Milli Eğitim Bakanlığının Genel Amaç ve İlkeleri Doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına Bağlı, İnsana ve Doğaya Duyarlı, Dürüst,Kendine Güvenen, İlgi ve Sevgi Dolu Bir Ortamda Eğitimde Zirveyi Hedefliyoruz.

Başarılar: Yok

Saatler: Sabahcılar 07:30-12:30 Öğleciler 12:30-17:30
Isınma: Dogalgaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafasimsekao.meb.k12.tr

Adres - Ziyagökalp Mahallesi/Milli Eğemenlik Caddesi/Meral Sokak/No 10/1 Kocasinan/KAYSERİ

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Ziyagökalp Mahallesi/Milli Egemenlik Caddesi/Meral Sokak/No:10/1 / Kocasinan/KAYSERİ